Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Acțiune preventivă a polițiștilor la Beclean! Amenzile au curs gârlă

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

La data de 4 martie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean și cei ai Secției 4 Poliție Rurală Beclean au organizat și desfășurat acțiuni preventive, în zona de competență, precum și în zona pieței din oraș.

Prin activitățile desfășurate, polițiștii au urmărit asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea şi combaterea furturilor de pe tarabe, bagaje sau buzunare, precum și a comerţului stradal, în locuri neautorizate. Totodată, s-a avut în vederea verificarea modului de respectare a prevederilor Legii 333/2003-privind paza bunurilor și Legii 12/1990-privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Astfel, au fost legitimate 36 de persoane și au oprite în trafic, pentru control, 18 autoturisme. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.090 lei (44 dintre acestea conform OUG 195/2002 și 2 pentru nerespectarea Legii 61/1991). Totodată, ca măsuri complementare, au fost reținute 2 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER