Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune preventivă a polițiștilor în Dej și în comunele din apropiere. Permise de conducere reținute și amenzi de peste 8000 de lei

Publicat acum

pe

În cursul zilei de ieri, 22 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au acţionat cu efective mărite pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

S-a acţionat, cu precădere, pe sectoarele de drum naţional DN1 C Câţcău şi Căşeiu, DN 17 Cuzdrioara şi pe străzile Crângului, Vâlcele şi 1 Mai.

În cadrul acţiunii, au fost oprite pentru control 84 de autovehicule şi au fost legitimate 97 de persoane.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale, 29 dintre acestea fiind pentru nerespectarea normelor la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de circa 8.000 de lei. Totodată, au fost ridicate 5 permise de conducere.

Poliţiştii au mai aplicat sancţiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, a O.G. nr. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români, şi a Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER