Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Activități cu copiii din cadrul Protopopiatului Ortodox Român Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Pe parcursul vacanței de vară, în parohiile din cuprinsul Protopopiatului Ortodox Român Dej au fost desfășurate proiecte educative și activități interdisciplinare, atât pentru copii, cât și pentru tineri.

Cea mai frumoasă perioadă pentru cei mici, vacanța de vară, aduce cu sine mult timp liber și relaxare. Posibilitățile de a le umple eficient timpul sunt nelimitate. Asemenea adulților și cei mici trebuie să se relaxeze și să aibă un program mai lejer, însă procesul de învățare nu trebuie stopat pe parcursul celor 3 luni de vacanță.

Astfel, în Parohiile Ortodoxe Chiuiești, Pintic, Mica, Cetan, Strâmbu, dar și la sediul Protopopiatului Dej, au fost desfășurate foarte multe activități: ateliere de creaţie, jocuri sportive, seri de lectură biblică, excursii în natură şi la obiectivele importante din zonele apropiate, concursuri de lectură biblică, ateliere gospodărești, drumeții, plimbări imaginare în jurul lumii, ateliere educative și practice despre alimentație, concursuri de talente și diferite jocuri (transportul apei dintr-un vas în altul peste cap, parcurgerea unui traseu în coloane de câte 4 persoane cu existența unui balon între copii, dans in perechi concomitent cu sustinerea unui măr de către partenerii de dans, etc.).

Ne bucurăm pentru faptul că avem tineri frumoși și cuminți, care știu să își petreacă timpul liber frumos și cu folos! Scopul acestor activități este apropierea tinerilor unii de alții și apropierea lor față de Dumnezeu”, a declarat părintele Ioan Buftea, protopopul Dejului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER