Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Activități inedite la Detașamentul de Pompieri Dej, cu ocazia Zilei Pompierilor!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Miercuri, 11 septembrie, între orele 10.00 – 15.00 în curtea Detașamentului de Pompieri Dej vor fi organizate activități specifice zilei porților deschise, cu prilejul Zilei Pompierilor din România.

Participanții vor putea să cunoască mai îndeaproape motocicleta și ambulanța SMURD, dar și autospecialele pentru stingerea incendiilor și modul de descarcerare.

Pentru cei mici, pompierii dejeni au pregătit un mic traseu cu obstacole al „micului pompier”.

În cadrul acestor evenimente vor fi cuprinse și acțiuni de informare preventivă, adresate elevilor aflați la un nou început de an școlar, și care sunt parte din campania de informare „10 pentru siguranță”, desfășurată la nivel național de toate structurile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

În cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Pompierilor din România și-au anunțat intenția de participare mai multe clase de elevi, ce vor primi atât informații legate de misiunile desfășurate de pompieri, în cazul situațiilor de urgență, cât și informații privind comportamentul preventiv și măsurile recomandate în cazul situațiilor de urgență sau al dezastrelor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER