Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dejeanca Maria Moldovan și-a lansat primul ei videoclip! Cum sună „Nu mă uita” – VIDEO

Publicat acum

pe

loading...

O tânără dejeancă, care a urcat în acest an pe scenă la Zilele Municipiului Dej, și-a lansat primul videoclip.

Este vorba despre Maria Moldovan, cea care a lansat vineri, 6 septembrie, pe contul personal de Youtube, videoclipul piesei „Nu mă uita”, un cover după piesa Ioanei Ignat. Materialul audio a fost înregistrat de Maria în urmă cu o săptămână, în studioul SOUNDMIXMASTER, cu inginerul de sunet și producatorul TOM.

Pentru că nu a vrut să publice doar varianta audio și pentru că de multă vreme și-a dorit și un videoclip, a trecut la treabă. A stabilit ziua în care urma să filmeze, doar că vremea nu prea a ținut cu ea, asta pentru că a început să plouă. Și pentru că nu a vrut ca acest lucru să fie un impediment, s-a gândit împreună cu TOM și cu toată echipa că ar fi foarte frumos și interesant să filmeze un videoclip chiar în ploaie. Zis și făcut!

Este o piesa foarte draga mie, o piesa care imi transmite foarte mult. De foarte multe ori ne dorim ceva si ne imaginam totul intr-un anumit fel, insa din cauza unor factori, cum a fost incazul nostru timpul, credem ca nu mai putem realiza ceea ce ne imaginam. Dar, eu cred ca atunci apar noi situatii si oportunitati, noi idei, si putem fii si mai creativi, si putem face lucruri mult mai frumoase si chiar artistice”, a spus Maria.

Aceasta spune că a primit un feedback pozitiv, cu multe mesaje, atât de la prietenii apropiați, cât și de la multe persoane necunoscute.

M-am bucurat foarte mult sa vad ca oamenilor le place ceea ce fac. Am mai postat si alte materiale pe youtube in urma cu ceva timp, insa niciunul nu a fost atat de apreciat ca acesta si nu a reusit sa faca atatea vizualizari intr-un timp atat de scurt. As vrea sa le multumesc tuturor celor care ma sustin, si ma incurajeaza, tuturor celor care apreciaza munca mea, dar nu in ultimul rand as vrea sa-i multumesc din tot sufletul, lui TOM, deoarece el este in spatele a tot ceea ce fac eu ca si cantaret. Vreau sa ii multumesc pentru ca a vazut in mine un potential si pentru ca ma ajuta sa imi indeplinesc visul”, a conchis dejeanca.

Social-Cultură

DEJ | Patinoarul artificial din Piața Bobâlna SE ÎNCHIDE!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Patinoarul artificial din Piaţa Bobâlna se închide, potrivit unui anunț al Primăriei Dej. Acesta va funcţiona până în data de 16 februarie, inclusiv, în intervalul orar 10:00-21:30, iar începând de luni, 17 februarie va începe demontarea lui.

În prima fază vor fi efectuate operațiunile de dezghețare a suprafeței de gheață a patinoarului artificial, care vor urmate de demontarea instalațiilor și a podiumului pe care a fost amplasat. Aparatura şi componentele podiumului vor fi dezasamblate şi depozitate pentru a fi montate în sezonul de iarnă 2020- 2021.

Și în acest an patinoarul artificial pe care l-am amenajat în centrul municipiului, s-a dovedit a fi atractiv. În cele 2 luni de funcționare peste 7000 de persoane au frecventat patinoarul, iar copiii din școlile dejene au putut să își desfășoare orele de sport”, a afirmat edilul Morar Costan.

Continuă să citești

Social-Cultură

DEJ | Limitatoare de viteză pe strada Crângului, după ce Dej24.ro a subliniat necesitatea instalării acestora în zonă – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

După ce în urmă cu aproape o lună de zile Dej24.ro relata despre o autoutilitară care se deplasa pe strada Crângului dinspre cartierul Dealul Florilor și părăsea partea carosabilă, oprindu-se la câțiva metri de o locuință (detalii AICI!), vineri, 14 februarie, autoritățile locale au luat primele măsuri.

Este vorba despre amplasarea unui prag de reducere a vitezei semnalizat corespunzător prin indicatoare rutiere, montat astăzi pe strada Crângului.

Oamenii susțineau că în zonă au avut loc numeroase accidente. Chiar dacă au solicitat amplasarea de parapeți de protecție, astfel încât autoturismele să nu mai părăsească partea carosabilă, administratorul drumului a considerat oportună amplasarea în zonă a unui prag de limitare a vitezei pentru a-i obliga pe șoferi să încetinească.

Continuă să citești

Social-Cultură

Campanie de prevenire a bolilor cardiovasculare, la Dej

Publicat acum

pe

loading...

În perioada 17-21 februarie se va derula la Dej campania ”Împreună pentru o sănătate mai bună”, în cadrul căreia cetățenii vor putea beneficia de teste medicale gratuite.

Acțiunea este desfășurată de către Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie (ASEF), în colaborare cu Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) și Primăria Municipiului Dej.

Pe perioada campaniei, dejenii vor fi vizitați de 12 voluntari ai asociației în instituții, dar și la domiciliu și își vor putea măsura gratuit tensiunea arterială, procentul de grăsime din organism și gradul de oxigenare al sângelui.

Voluntarii asociației, veniți din diferite zone ale țării, își vor oferi serviciile pentru a atrage atentia dejenilor asupra importanței sănătății și a prevenirii bolilor printr-un stil de viață sănătos, vor fi susținute seminare de sănătate ,,Ai grijă de inima ta!” în instituții, precum și seminare motivaționale ,,Gândește cutezător ”. Cei interesați vor putea beneficia de teste medicale gratuite și opțional de materiale informative de sănătate.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare