Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Activități preventive ale polițiștilor la Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Ieri, 10 mai, polițiștii din întreg județul au continuat activitățile preventive. Au fost organizate 70 de întâlniri cu grupuri țintă, inclusiv la Dej, fiind derulate, cu precădere, activități în școli și centre de plasament din mediul urban și rural.

De exemplu, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au acționat pentru prevenirea delincvenței juvenile în școli prin oferirea de alternative pentru petrecerea timpului liber. Astfel, a fost organizat un turneu de minifotbal la care au participat elevi, cadre didactice și polițiști.

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Posturile de Poliție Comunale Negreni, Poieni, Căpușu Mare, au derulat activități în școlile gimnaziale de pe raza de competență, fiind purtate discuții interactive pe linia prevenirii victimizării minorilor.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Sectiile 1, 2, 3, 6 și 7, precum și cei din cadrul Biroului Rutier, au fost angrenați în zeci de activități educative.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, Turda și Câmpia Turzii, au intensificat activitățile preventive în școli.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER