Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Competiție de aptitudini sportive pentru copii, mâine, în Parcul Mare din Dej

Publicat acum

pe

Sambata, 13 mai, in Parcul Mare din Dej, va avea loc prima editie a concursului de aptitudini sportive DEJ TROPHY – KIDS FITNESS CHALLENGE.

Competitia sportiva este dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 13 ani, iar pe parcursul a trei probe se vor intrece in abilitati motrice, viteza, forta, agilitate, echilibru si coordonare. Probele de concurs sunt bazate pe miscari naturale si functionale, parte din viata de zi cu zi si din jocurile copilariei. Mai mult decat atat, organizatorii precizează ca nu este necesara nicio pregatire prealabila.

Scopul evenimentului este de a deschide apetitul celor mici pentru sport si miscare, oferindu-le ocazia sa simta amuzamentul, emotia si entuzasmul unei competitii sportive.

Scopul final este incurajarea copiior sa participe la cat mai multe activitati fizice, atat pe perioada acestui eveniment, cat si in viata de zi cu zi.

Participarea este gratuita, insa, pentru o buna organizare, inscrierile se vor finaliza vineri, 12 mai. Inscrierile se fac la numarul de telefon – 0757 434 728.

Pe langa amuzamentul probelor vom avea si un „FUN CORNER” pregatit de catre CERCETASII DEJENI, unde toti participantii la eveniment si nu numai, vor putea sa invete jocuri si activitati distractive noi. Diplome si medalii pentru participanti, voie buna, muzica, surprize si premii va asteapta sambata in Parcul Mare din Dej”, au precizat organizatorii.

Competitia este organizata de catre Clubul Sportiv Budokan Ryu, impreuna cu Sala de Fitness Evolve, participarea fiind GRATUITA pentru toti participantii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER