Conectează-te cu noi

Administraţie

Află cât a câștigat Primăria Dej de pe urma patinoarului cumpărat

Publicat acum

pe

IMG_1196-520x245

Primăria municipiului Dej a făcut bilanțul câștigurilor realizate în sezonul rece cu ajutorul patinoarului achiziționat de municipalitate în această iarnă.

Patinoarul din Piața Bobâlna a fost demontat. În prima fază au fost efectuate operațiunile de dezghețare a suprafeței de gheață, urmate de demontarea instalațiilor și a podiumului pe care a fost amplasat.

Patinoarul a fost deschis în data de 29 decembrie, iar pe parcursul celor două luni de funcționare s-au înregistrat aproximativ 5000 de bilete vândute pentru adulți și copii, la care se adaugă 1700 bilete pentru închirierea de patine. Sumele încasate sunt în valoare de aproximativ 40000 lei.

De asemenea după vacanța de iarnă, la fel ca în anii precedenți elevii de la școlile dejene, au avut posibilitatea să își desfășoare gratuit orele de sport pe patinoar.

”Am luat decizia de închidere a patinoarului deoarece sezonul de iarnă s-a încheiat, zona în care a fost amplasat fiind redată acum parcului mic . Toate instalațiile aferente, au fost depozitate, iar la începerea sezonului rece patinoarul va putea fi instalat în timp util, deoarece nu vom mai depinde de furnizarea echipamentelor, patinoarul fiind acum al nostru. Acesta a fost și scopul achiziționării lui, cu suma de 270000 lei( 60000 euro), fiind o investiție pe care am considerat-o utilă, pentru a nu fi nevoiți an de an să plătim costurile de închiriere de peste 80000 lei. În aceste condiții vom putea instala patinoarul când se va deschide sezonul de iarnă iar copii, tinerii și de ce nu și adulții vor putea an de an să patineze, să facă mișcare și să se relaxeze la noi în oraș”, a declarat primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, prin intermediul unui comunicat de presă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER