Conectează-te cu noi

Administraţie

Ajutor financiar acordat de CL Dej pentru refacerea locuinței distruse de incendiu

Publicat acum

pe

incendiu casa Stanescu

Consilierii locali din Dej au decis să acorde ajutor financiar proprietarilor locuinței de pe strada Nichita Stănescu care a fost mistuită de flăcări în urmă cu câteva zile.

Aleșii locali din Dej s-au întrunit astăzi în cadrul unei ședințe de îndată, pe ordinea de zi aflându-se trei proiecte de hotărâre. Ultimul dintre ele a vizat ”aprobarea ajutorului financiar din fondul de rezervă bugetară şi utilizarea  acestuia pentru refacerea locuinței distruse de incendiu”.

Este vorba despre locuința de pe strada Nichita Stănescu din Dej, care în urmă cu trei zile a fost mistuită de flăcări. Atunci, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej s-au deplasat la fața locului cu mai multe autospeciale de stingere, însă casa s-a făcut scrum în câteva ore. O mare problemă a fost aceea că în zonă nu au existat hidranți, iar salvatorii au fost nevoiți să se deplaseze pe alte străzi din apropiere pentru a alimenta autospecialele cu apă. În cele din urmă, locuința a fost mistuită de flăcări, pagubele fiind uriașe.

Primarul Dejului, Morar Costan s-a deplasat pe 8 decembrie pe strada Nichita Stănescu și a promis că va acorda ajutor financiar, ca urmare a acestui incendiu.

Astăzi, în cadrul ședinței CL Dej, aleșii locali au hotărât să aloce suma de 45.000 de lei pentru refacerea locuinței distruse de incendiu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER