Conectează-te cu noi

Administraţie

Bradul de Crăciun de la Dej, iluminat ”oficial” doar marți. Azi și mâine e în ”beznă”

Publicat acum

pe

brad Craciun Dej

Bradul de Crăciun de la Dej a fost împodobit în cursul zilelor trecute, iar aseară a fost și iluminat. Chiar și așa, dejenii îl vor putea admira doar marți după-amiază.

Aseară, dejenii care au trecut prin Piața Bobâlna au putut admira bradul pregătit de municipalitate pentru acest an, instalat în centrul orașului în urmă cu patru zile. Deși iluminatul ornamental urma să fie inaugurat doar marți, de la ora 17:30, cei care se ocupă de bradul înalt de 18 metri au testat aseară instalația luminoasă, iar zeci de dejeni au putut să-l vadă în ”avanpremieră”.

Deși numeroși dejeni s-au fotografiat cu bradul încă de aseară, primarul Morar Costan ne-a anunțat că se mai lucrează la iluminarea lui, iar deseară și mâine seară acesta nu va putea fi admirat de locuitorii municipiului de pe Valea Someșului. Inaugurarea acestuia urmează să aibă loc, așa cum era anunțat, marţi, 15 decembrie, în cadrul evenimentului ”Magia sărbătorilor”.

Vă reamintim, evenimentul va debuta la ora 17:30 în Piaţa Bobâlna și va fi marcat de pornirea iluminatului ornamental pe tradiţionalul brad de Crăciun, colinde interpretate de copii şi de un foc de artificii. Atmosfera va fi animată de personaje din poveşti, anunță Primăria Municipiului Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER