Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Ajutor financiar pentru o femeie din Dej. Casa ei a fost cuprinsă de flăcări – VIDEO

Publicat acum

pe

....

Consilierii locali au decis să acorde ajutor financiar unei femei din Dej în vederea acoperirii prejudicilor cauzate de un incendiu.

Aleșii locali din Dej s-au întrunit astăzi, de la ora 15, în cadrul unei ședințe ordinare pe luna mai, pe ordinea de zi aflându-se și un proiect de hotărâre care a vizat ”acordarea unui ajutor de urgență doamnei M. E. A., domiciliată în Dej, Strada Nicolae Iorga Nr. 49, județul Cluj, în vederea acoperirii prejudiciilor cauzate de incendiul din data de 19 mai 2018”.

....

Vă reamintim, incendiul a izbucnit sâmbătă, 19 mai, puțin după ora 8. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, dar și polițiștii dejeni. Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că incendiul se manifesta în partea superioară a locuinței, la etaj și au trecut imediat la lichidarea acestuia. Persoanele aflate în imobil au reușit să iasă la timp din casă și să se salveze, însă pagubele materiale sunt destul de însemnate după ce flăcările au mistuit mai multe bunuri. Vezi DETALII și IMAGINI VIDEO AICI!

Proiectul de hotărâre a fost aprobat de aleșii locali, suma de 20.000 de lei fiind distribuită pentru ajutorarea femeii din Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER