Conectează-te cu noi

Administraţie

Ajutor financiar pentru o femeie din Dej. Casa ei a fost cuprinsă de flăcări – VIDEO

Publicat acum

pe

loading...
Consilierii locali au decis să acorde ajutor financiar unei femei din Dej în vederea acoperirii prejudicilor cauzate de un incendiu.

Aleșii locali din Dej s-au întrunit astăzi, de la ora 15, în cadrul unei ședințe ordinare pe luna mai, pe ordinea de zi aflându-se și un proiect de hotărâre care a vizat ”acordarea unui ajutor de urgență doamnei M. E. A., domiciliată în Dej, Strada Nicolae Iorga Nr. 49, județul Cluj, în vederea acoperirii prejudiciilor cauzate de incendiul din data de 19 mai 2018”.

Vă reamintim, incendiul a izbucnit sâmbătă, 19 mai, puțin după ora 8. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, dar și polițiștii dejeni. Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că incendiul se manifesta în partea superioară a locuinței, la etaj și au trecut imediat la lichidarea acestuia. Persoanele aflate în imobil au reușit să iasă la timp din casă și să se salveze, însă pagubele materiale sunt destul de însemnate după ce flăcările au mistuit mai multe bunuri. Vezi DETALII și IMAGINI VIDEO AICI!

Proiectul de hotărâre a fost aprobat de aleșii locali, suma de 20.000 de lei fiind distribuită pentru ajutorarea femeii din Dej.

Administraţie

Județul Cluj are un nou prefect! Cine este Mircea Abrudean – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Județul Cluj a rămas fără prefect timp de câteva zile, iar în urma ședinței de guvern de vineri, 13 decembrie 2019, Mircea Abrudean a fost numit în această funcție.

Mircea Abrudean are 35 de ani și a fost membru PNL timp de 17 ani. A absolvit Facultatea de Studii Europene la Universitatea Babeș-Bolyai, urmând apoi un master la SNSPA București în management de proiecte.

Acesta a condus o firmă specializată pe consultanță și management de proiecte europene, iar în ultimii ani a fost parte din Consiliul de Administrație al companiei Tetarom.

Vă reamintim, Ioan Aurel Cherecheș a fost revocat marți, 10 decembrie, din funcția de prefect al județului Cluj prin decizie guvernamentală.

Ioan Aurel Cherecheș a fost prefect al Clujului din august 2017 și este profesor la Universitatea Tehnică.

Continuă să citești

Administraţie

Personalul didactic din Dej va beneficia de reducere la transportul în comun!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Personalul didactic din învățământul preuniversitar din municipiul Dej urmează să beneficieze de o reducere de 50% la abonamentul lunar pentru transportul în comun.

Proiectul se va afla pe masa consilierilor locali din Dej, joi, 12 decembrie. Acesta prevede acordarea unei reduceri de 50% din tariful unui abonament 1 – 30 de zile pentru personalul didactic din învățământul preuniversitar al Municipiului Dej, inclusiv salariații din unitățile conexe (Clubul copiilor).

Tot în cadrul ședinței ordinare de joi vor fi supuși aprobării indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea și dotarea creșei de pe strada Regina Maria, dar și a grădinițelor cu program prelungit „Lumea Piticilor” și „Junior”.

CITEȘTE ȘI:

Continuă să citești

Administraţie

Polițiștii din Dej vor fi dotați cu camere video portabile la uniformă!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Mai multe camere de luat vederi de mici dimensiuni urmează să intre în dotarea oamenilor legii din Dej.

Consilierii locali din Dej vor avea pe ordinea de zi a următoarei ședințe ordinare, care va avea loc joi, 12 decembrie, de la ora 15, proiectul de hotărâre care prevede „aprobarea dării în folosință gratuită pe o perioadă de 5 ani a 25 bucăți camere Body Worn SJ 10 Professional, către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj”.

Noile camere video portabile au două beneficii importante. În primul rând elimină sau diminuează potenţialul abuz de putere al poliţistului în raport cu cetăţeanul, dar îl protejează şi pe poliţist, care poate fi obiectul unei infracţiuni de ultraj.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare