Conectează-te cu noi

Politic

ALDE Dej a avut oaspeți de seamă la sediul partidului. Vezi toate declarațiile făcute – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

ALDE (4)

Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) – filiala Dej a avut astăzi invitați de seamă la sediul partidului, în frunte cu Cătălin Beciu, Secretar de Stat la Ministerul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri.

Reprezentanții ALDE – filiala Dej, prin copreședintele Vicențiu Știr, au organizat astăzi o conferință de presă, în care au fost prezentate date despre înființarea și obiectivele ALDE la nivel local. Pe lângă vicepreședinții ALDE Dej și reprezentanții organizațiilor de femei și de tineret, la eveniment au participat și Ministrul Secretar de Stat al Economiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, Cătălin Beciu, dar și deputatul Steluța Cătăniciu și Dorel Oros, toți oameni de bază în conducerea națională a partidului ALDE România.

În cadrul conferinței de la Dej, invitații au vorbit despre Codul Fiscal, pe care l-au explicat celor prezenți în sediu, dar și despre alegerile locale de anul viitor, din 2016, când ALDE Dej își dorește să obțină cel puțin câteva posturi de consilier local, dacă nu chiar funcția de primar, după cum a declarat, destul de optimist, deputatul Cătăniciu.

La Dej, ALDE are acum aproximativ 250 de membri, a recunoscut copreședintele Vicențiu Știr, însă speră să fie în jur de 1000 peste un an. Acesta este optimist și spune însă că așteaptă tinerii și antreprenorii să se alăture formațiunii politice ALDE. Mai mult decât atât, Știr promite de acum înainte vizibilitate și implicare din partea ALDE Dej în comunitatea locală.

Vezi în amplul MATERIAL VIDEO de mai jos toate declarațiile reprezentanților ALDE, la Dej:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER