Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

ALERTĂ ALIMENTARĂ în județul Cluj! Produse din carne, expirate de aproape două luni, găsite într-un fast-food

Publicat acum

pe

Comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Cluj au amendat cu 30.000 de lei o firmă de tip fast-food–shaormerie unde au fost descoperite produse de carne de porc cu durata de expirare despăşită de 45 de zile, dar şi frigidere ruginite, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat al CJPC Cluj, aproape 25 de kilograme de produse au fost oprite definitiv de la comercializare.

În urma unui control efectuat de catre comisarii CJPC Cluj în unităţi de alimentaţie publică tip Fast Food – Shaormerii s-a identificat un operator economic de pe raza judetului Cluj, la care s-au descoperit mai multe deficienţe printre care produse de carne porc lucru cu data durabilităţii minimale depăşită cu până la 45 zile şi frigidere în care erau depozitate produsele care prezentau suprafeţe cu pete de rugină în exces. Operatorul economic respectiv a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 30.000 lei, iar cantitatea de 23.93 kg produse au fost oprite definitiv de la comercializare. De asemenea, s-a dispus măsura opririi temporare a activităţii din blocul alimentar până la remedierea deficienţelor”, se arată în documentul citat.

Reprezentanţii CJPC Cluj au mai descoperit la agentul economic amendat produse de carne care nu aveau niciun element de identificare – caracterizare, dar şi produse preparate – carne vită, carne porc, care, înainte de congelare, au fost fierte.

Au mai fost descoperite frigidere care prezentau glazură de gheaţă în exces, neputându-se identifica produsele depozitate din cauza gheţii”, se mai arată în comunicatul CJPC Cluj.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER