Conectează-te cu noi

Politic

ALEGERI LOCALE 2020 | Alianța USR PLUS Dej: Ieri PSD-ist, azi urmaș al Brătienilor!

Publicat acum

pe

ALEGERI LOCALE 2020 | Alianța USR PLUS Dej condamnă trecerea primarului Morar Costan la PNL, afirmând despre actualul edil că ”nu pune nicio secundă alegătorii dejeni și interesele lor mai presus de interesele personale”.

”Alianța USR PLUS Dej se declară profund dezamăgită de anunțata candidatură a actualului primar PSD Morar Costan pentru un nou mandat de primar din partea PNL. Traseismul politic și trădările de ultim moment înainte de alegeri ating cote maxime, iar PNL profită intens de “hemoragia” de care suferă PSD în această perioadă.

Un asemenea comportament politic complet lipsit de principii, verticalitate și onoare venind din partea actualului primar Morar Costan nu ne-ar lua prin surprindere, iar prin acest gest tocmai ne-a demonstrat că nu pune nicio secundă alegătorii dejeni și interesele lor mai presus de interesele personale.

Am aprecia din partea conducerii PNL Dej o explicație publică a acestui gest, motivele pentru care un partid cu o istorie de peste 150 de ani nu a reușit să găsească și să propună un liberal cu vederi de dreapta pentru primăria Dej, motivele pentru care acceptă traseiști în conducerea partidului și o explicație despre cum ajută acest gen de tranzacționare a funcțiilor politice în lupta împotriva  corupției in politică.

Noi, Alianța USR PLUS dezaprobăm astfel de practici la care au recurs PNL si PSD deoarece traseismul politic nu numai că loveşte în bazele etice şi morale ale societăţii, ci viciază întregul sistem politic precum şi procesele politice din ţară. Acest mod toxic de a face politică și de tranzacționare a oamenilor și a funcțiilor publice a făcut atât rău democrației în ultimii 30 de ani și a îndepărtat cetățenii de politicieni.  

De aceea noi, venim în fața dumneavoastră, nu doar cu un slogan, ci chiar cu oameni noi în politică, care pun interesul cetățeanului înaintea interesului personal”, arată echipa de comunicare Alianța USR Plus Dej, printr-un comunicat de presă.

foto editată de Alianța USR PLUS Dej

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER