Conectează-te cu noi

Politic

ALEGERI LOCALE 2020 | Lansarea oficială a candidaților USR PLUS la Dej – FOTO

Publicat acum

pe

ALEGERI LOCALE 2020 | Vineri, 07 August 2020, în prezența lui Cătălin Sălăgean candidat la Consiliul Județean Cluj si președinte USR Cluj și Sergiu Hossu candidat la Consiliul Local Cluj – Napoca și președinte PLUS Cluj, Alianța USR PLUS Dej a organizat evenimentul de lansare a candidaților pentru  alegerile locale din 27 septembrie 2020, în cadrul unei conferințe de presă care a fost găzduită de Green Pub Dej. Activitatea s-a desfășurat cu respectarea regulilor impuse de situația epidemiologică actuală.

Evenimentul a debutat cu prezentarea candidatului Alianței pentru primăria Dej, Alexandrina Haranguș. Aceasta a prezentat o parte din prioritățile cuprinse în programul de candidatură:

”Noi, candidații Alianței USR PLUS Dej, am făcut pasul în față, suntem aici, suntem oameni noi în politică și vrem să facem politică altfel.

Nu dorim doar să înlocuim niște oameni cu alții, ci dorim să schimbăm felul în care e administrat Dejul .

Vrem să redăm încrederea cetățenilor în administrație, vrem să creăm o comunitate în care ne pasă de fiecare om, în care nevoile fiecăruia sunt auzite și luate în calcul.

Noi, candidații Alianței USR PLUS, suntem o echipă care vă propunem , sănătate și siguranță în comunitatea noastră, o comunitate  în care ne pasă de fiecare locuitor, în care ne creștem și ne educăm bine copiii și tinerii, o administrație locală transparentă, profesionistă și curată, infrastructură funcțională și modernă accesibilă fiecăruia dintre noi  servicii publice de secol XXI pentru toți cetățenii orașului precum și respect față de banul public”, a declarat Haranguș.

A urmat prezentarea candidaților Alianței USR PLUS pentru pozițiile de consilieri locali. 

Aceștia, la fel, și-au prezentat o parte din proiectele cuprinse în programul local de guvernare, legate de modernizarea, digitalizarea și transparentizarea administrației publice locale, monitorizarea proiectelor aflate în implementare, sprijinirea producătorilor locali, și multe alte proiecte.

“Alianța USR PLUS Dej a demarat un proces riguros de selecție în  cazul candidaților la Consiliul Local, punând accent pe criteriile competenței, onestității și transparenței. Meșter Alina Maria, Severin Paul, Roș Aurel, Haranguș Alexandrina, Mare Cristian, Valasutean Mihaela, Mureșan Sebastian, Trif Ana-Maria, Neamț Sergiu, Manea Robert, Onuțan Vasile Adrian, Ciupan Ionuț, Hitiuan Ioan, Chira Emanuil, Gheța Mircea, Cozma Ionuț, Lahodni Emese Szuszanna, Borbel Radu, Bode Valentin, Mureșan Gheorghe, Mercea Adrian, Adăscăliței Adrian respectiv Timbuș Anca sunt numele propuse de către Alianță pentru Consiliul Local Dej. Background-ul candidaților este unul foarte bogat, fiecare având cunoștințe și experiență în diferite domenii de activitate, iar toate acestea vor fi implementate în administrația locală.

Activitatea a continuat cu prezentarea Candidaților alianței USR PLUS pentru primăria Gherla, Carol Szasz, primăria Mica, Daniel Bob și Consiliul local Chiuiești.

La final, Călin Groza, candidat la consiliul local Cluj-Napoca din partea Alianței USR PLUS și totodată responsabil politic publice pentru județul Cluj a mulțumit echipei de  candidați USR PLUS Dej pentru munca depusă la programul local de guvernare. 

De asemenea Ovidiu-Răzvan Nistor, candidatulAlianței USR PLUS la Consiliul Județean Cluj ne-a asigurat că Dejul va fi o prioritate în viitorul Consiliu Județean”, transmite Alianța USR PLUS Dej.

                                                    *       *        *

Alexandrina Haranguș , candidatul Alianței USR PLUS pentru primăria Dej are 53 de ani și este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj Napoca, medic primar medicină de familie. 

                                                    *       *        *

Înregistrarea integrală a evenimentului de lansare o puteți urmări pe grupul alianței USR PLUS la adresa https://www.facebook.com/groups/446789185768454/permalink/977805322666835/

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. tiberiu pop

    2020-08-07 la 8:32:16 PM

    Avem nevoie de doctori la dispensar nu la primarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER