Conectează-te cu noi

....

Politic

Alin Tișe cere prefect PNL la Cluj și amenință cu demisia din partid

Publicat acum

pe

....

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe le solicită premierului Florin Cîțu și președintelui PNL Ludovic Orban să numească un liberal în funcția de prefect al Clujului.

Alin Tișe le-a trimis câte o scrisoare celor doi lideri ai PNL. Președintele CJ Cluj susține că demersul său este susținut de peste 70 de primari, viceprimari și consilieri județeni și cere schimbarea prefectului de Cluj, care după numirea lui Mircea Abrudean ca secretar general adjunct al Guvernului, va fi preluat de către avocatul Tasnádi Szilárd (UDMR).

....

”Numirea noului prefect de Cluj este inadmisibilă pentru noi ca membri ai PNL Cluj. 

Spun asta în calitate de fost Prefect de Cluj, Senator și actualmente la al treilea mandat de Președinte al Consiliului Județean Cluj (din care două mandate ales prin vot direct de către cetățenii județului Cluj).

Negocierile politice nu au ținut cont de competență și profesionalism. PNL deținea postul de prefect de Cluj. Consecințele politice ale acestui gest pentru noi, ca partid politic, sunt de neimaginat aici la Cluj. Sunt anumite limite și în negocierile politice, chiar într-un Guvern de coaliție.

Foarte mulți clujeni și colegi de partid sunt în asentimentul meu că trebuie să luăm poziție fermă și fără echivoc. Eu am făcut-o, și o voi face, mergând până la demisia mea din PNL. Și nu voi fi singurul. Politica are și ea limite peste care nu ar trebui să trecem.

Vă solicit îndreptarea acestei enorme greșeli la Guvern și numirea ca Prefect de Cluj a unei persoane competente din PNL Cluj.

Acest demers al meu este susținut de un număr de peste 70 de primari, viceprimari și consilieri județeni. Numărul celor nemulțumiți de această decizie este însă infinit mult mai mare”, arată Tișe în scrisoarea sa.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER