Conectează-te cu noi

Politic

Clujul va avea prefect UDMR: “Va fi o onoare”

Publicat acum

pe

Noul prefect al Clujului va fi de la UDMR, au decis liderii coaliţiei de guvernare, iar acesta va fi avocatul Tasnádi István Szilárd.

Președintele PNL, Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu au cedat UDMR postul de prefect de Cluj, în ciuda opoziției liderilor PNL Cluj Daniel Buda, Emil Boc și Alin Tișe. Astfel, Mircea Abrudean ar urma să fie înlocuit de Tasnádi Szilárd.

“Da, este oficial că UDMR pune prefect la Cluj, iar Tasnádi Szilárd este numele lui. Numirea oficială nu știu când va avea loc, depinde de cei de la București, de Guvern”, a declarat pentru zcj.ro deputatul Csoma Botond, liderul organizației clujene a UDMR.

“Comentarii legat de acest subiect nu pot să fac, pentru că nu am primit deocamdată o informație oficială. Sunt primul pe lista UDMR pentru funcția de prefect. Dacă mutarea se va oficializa, evident că va fi o onoare, întotdeauna este o onare să muncim pentru cetățeni, dar în sens mai restrâns fiind avocat. O să mă străduiesc să îmi exercit funcția cu toată înțelepciunea pentru tot județul și pentru fiecare om din județ”, a afirmat pentru aceeași sursă viitorul prefect de Cluj, Tasnádi Szilárd.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER