Conectează-te cu noi

Sport

Alpar Meszaroș rămâne antrenorul Unirii Dej. Patru jucători, doriți de tehnician

Publicat acum

pe

Alpar Meszaros Unirea fotbal (4)

Contractul dintre FC Unirea Dej și antrenorul Alpar Meszaros a expirat la începutul lui decembrie, însă cele două părți vor continua și în retur.

Contractul antrenorului Alpar Meszaroș cu FC Unirea Dej s-a încheiat la data de 1 decembrie 2015, însă tehnicianul și conducerea Unirii au ajuns la o înțelegere verbală și se pare că ”Messi”, așa cum este poreclit de jucători, va continua pe banca echipei Unirii Dej. Informația a fost confirmată și de președintele clubului de pe Valea Someșului, Mircea Itu, care ne-a declarat că Meszaros va rămâne în continuare la echipă, urmând ca un nou contract să fie încheiat în cursul acestei luni.

Întrebat cum vede a doua parte a campionatului, Meszaros ne-a declarat că: ”la ce probleme sunt acum în fotbalul românesc, ați văzut ce se întâmplă la Baia Mare, la Bihor iar sunt probleme, practic cam la toate eșaloanele… Eu cred că returul va fi unul în care cluburile se vor reorganiza spre noul sezon. Cine va face față din punct de vedere financiar de la vară va putea să continue, cine nu… Campionatul eu zic că se va reorganiza pe criterii geografice, în care să fie deplasări mai scurt și costuri mai puține”, ne-a spus antrenorul Unirii Dej.

Antrenorul Unirii Dej a mai declarat pentru Dej24.ro că ”din retur am nevoie de cel puțin patru jucători. Am discutat și cu conducerea acest aspect și s-a înțeles că trebuie aduși jucători acolo unde au fost probleme în tur”, ne-a mai spus Meszaros.

Mircea Itu, președintele clubului dejean, ne-a mărturisit că se poartă deja discuții cu trei jucători.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER