Conectează-te cu noi

Sport

Pleacă dejeanul Ciprian Deac de la Aktobe? ”Ne-au anunțat să ne găsim angajamente”

Publicat acum

pe

ciprian deac la digi

Ciprian Deac, mijlocașul originar din Dej, a recunoscut recent că sunt șanse mici să mai continue la FC Aktobe.

Fostul căpitan al formaţiei CFR Cluj, Ciprian Deac, spune că şanse destul de mici să mai continue la FC Aktobe. Acesta mai are doi ani de contract cu echipa din Kazahstan, dar clubul se confruntă cu probleme financiare.

Mijlocaşul din Dej, în vârstă de 29 de ani, susţine că şi-ar dori să rămână la FC Aktobe, dar să îşi încheie cariera de fotbalist în Liga 1.

”Sunt sume foarte mari care se plătesc pe salariile fotbaliştilor şi pe mulţi dintre noi ne-au anunţat să ne găsim angajamente în altă parte, pentru că nu se mai pot plăti aceleaşi salarii. Sunt în discuţii cu o formaţie din Kazahstan, dar şi altele din Europa. Voi lua o decizie după sărbători, dar mi-ar plăcea să rămân în Kazahstan pentru că m-am obişnuit deja. De ce să nu recunosc, sunt contracte mult mai bine plătite, oamenii sunt serioşi, plătesc la zi. Sincer, mi-aş dori să mai joc afară, dar aş vrea să îmi închei cariera în România. Cu siguranţă, voi mai juca în Liga 1. Îmi cunosc limitele şi nu cred că o să mai prind acum un contract ca şi cel de la Schalke 04″, a spus fotbalistul din Dej pentru Fanatik.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER