Conectează-te cu noi

Social-Cultură

„Am venit să colindăm”, ieri, la Nireș. Evenimentul a fost un real succes – FOTO

Publicat acum

pe

Concert de colinde Am venit sa colindam Nires 2015 (4)

Asociația Sportivă „Progresul Nireș” a organizat ieri, la Nireș, cea de-a VI-a ediție a concertului de Crăciun „Am venit să colindăm”.

Evenimentul, care a debutat la ora 16:00 la Căminul Cultural Nireș, a adus pe scenă mai mulți artiști, între care: grupul „Zestrea Someșeană”, instr. Mihai Vălean, grupuri de colindători din satele comunei Mica, dar și grupuri de colindători din Dej.

Invitați speciali ai acestui eveniment au fost Cristina Beldean Moșuțan și Ciprian Picovici.

Sala s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei care au răspuns „prezent” invitației organizatorilor, evenimentul dovedindu-se a fi un real succes.

Spectatorii au fredonat, în „tandem” cu artiștii aflați pe scenă, colinde ce prevestesc Nașterea Mântuitorului, iar la final Moș Crăciun, ajutat de Tiberiu Zelencz, a împărțit cadouri copiilor aflați în sală.

O seară deosebită la Nireș alături de oamenii locului care au venit într-un număr foarte mare la Concertul de colinde „Am venit să colindăm”. Sărbătoarea Crăciunului ne-a apropiat sufletește și am simțit această binecuvantată sărbatoare prin colindele care au răsunat la Căminul cultural din satul nostru, Nireș. Mulțumesc dragii mei că ați venit să colindăm și mă bucur că împreună ducem tradiția mai departe. Să ne ajute Dumnezeu ca mulți ani de acum înainte să ne întâlnim și să putem organiza acest concert de colinde, care la noi acasă a devenit o tradiție”, a declarat Tiberiu Zelencz.

Dej24.ro a fost partener media al acestui eveniment.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER