Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Concert de colinde, în incinta unei biserici din Dej. Au fost prezenți mai mulți artiști – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Concert colinde Biserica Adormirea Maicii Domnului

Parohia Ortodoxă Dej II a organizat, în această seară, un concert de colinde, ce a avut loc în incinta Bisericii „Adormirea Maicii Domnului”.

Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului”, situată pe strada Regina Maria din Dej, s-a dovedit a fi neîncăpătoare în această seară, sute de dejeni răspunzând „prezent” inviației organizatorilor de a participa la acest eveniment.

Manifestarea cultural-religioasă de la Dej a debutat la ora 18:00 și a adus în fața credincioșilor un concert de colinde susținut de mai mulți artiști din zona municipiului Dej: Petra și Marin Grad, Dorina Grad, Camelia Petrescu, Felix Gălan, Corul Mixt al Bisericii „Adormirea Maicii Domnului”, Grupul de copii de la Școala Gimnazială Nr. 1 Dej și Grupul Folcloric „Tradiții Someșene” al Școlii Populare de Artă „Tudor Jarda” Cluj-Napoca – Secția Externă Dej.

La evenimentul care prevestește Nașterea Mântuitorului au participat, pe lângă zeci de colindători, primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, viceprimarul Aurelian Mureșan, preotul paroh Ioan Bolbos, preotul Emil Sabadîș, consilierul județean Vasile Sălătioan, mai multe cadre didactice, dar și reprezentanți ai unor instituții de învățământ din Dej.

Detalii: https://dej24.ro/concert-de-colinde-in-incinta-unei-biserici-din-dej-au-fost-prezenti-mai-multi-artisti-fotovideo/

Posted by Dej24.ro on 20 Decembrie 2015

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER