Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Amenzi de peste 33.000 de lei, la Gherla | 14 șoferi au rămas fără permis

Publicat acum

pe

În perioada 11-13 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla și Secției 7 Poliție Rurală Gherla au acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, depistarea conducătorilor auto care nu resepectă regimul legal de viteză,  precum și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, în urma activităților desfășurate, au fost legitimate peste 150 de persoane, verificate peste 90 de autovehicule, efectuate 72 testări alcoolscopice, fiind aplicate 71 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de peste 33.000 de lei.

Pentru încălcarea normelor de circulație au fost reținute 14 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule, dintre care 8 pentru nerepectarea regimului legal de viteză, 4 pentru efectuarea neregulamentară a manevrei de depășire și 2 pentru alte abateri.

De asemenea, în cazul a două autovehicule oprite pentru control în trafic și care au prezentat nereguli tehnice, polițiștii au reținut certificatele de înmatriculare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER