Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Aparat de zbor de tip aeromodel, descoperit într-o comună bistrițeană. S-a deschis imediat o anchetă

Publicat acum

pe

Un aparat de zbor de tip aeromodel, care funcţionează cu telecomandă, a fost descoperit de un localnic dintr-o comună a judeţului Bistriţa Năsăud, acesta anunţând Poliţia cu privire la descoperire. Cazul va fi preluat de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru cercetări.

Descoperirea a fost făcută duminică seară, de un localnic din comuna Dumitra, care a anunţat Poliţia. Oficiali din cadrul Inspectoratului de Poliţie judeţean Bistriţa-Năsăud au declarat că este vorba despre un aparat de tip aeromodel, fără pilot, care funcţionează cu telecomandă.

Aceştia nu au putut preciza dacă aparatul de zbor era sau nu dotat cu cameră de înregistrat. Locul în care a fost găsit aeromodelul este situat la aproximativ 120 de kilometri de punctul de trecere a frontierei de la Sighetu Marmaţiei.

Dosarul penal întocmit de către poliţişti în urma descoperirii va fi declinat către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

ACTUALIZARE: ”Dosarul a fost întocmit ca urmare a faptului că în data de 13 martie, pe terenul aparținând unui localnic din comuna Dumitra, județul Bistrița Năsăud, a fost descoperit un aparat de zbor tip dronă, sub forma unei aeronave de mici dimensiuni. Până în prezent nu a fost stabilită proveniența aeronavei și nici nu a fost identificat deținătorul acesteia. Urmează a fi făcute cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost pilotată aeronava și pentru identificarea pilotului”, au informat procurorii clujeni.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER