Conectează-te cu noi

Eveniment

Amenzi în valoare de peste 10.000 de lei, la Dej. Acțiunea a durat doar 4 ore

Publicat acum

pe

Ieri, în intervalul orar 10.00 – 14.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej și cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și polițiști locali, au acționat în scopul menținerii ordinii și siguranței publice, dar și pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Totodată, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au urmărit creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic și fluidizarea traficului pe raza municipiului Dej și pe DN1C, în localitățile Câțcău, Cășeiu și Urișor.

Au fost controlate mai multe societăți comerciale de pe raza municipiului și verificate aproximativ 40 de autovehicule în trafic, fiind legitimate peste 70 de persoane.

De asemenea, au fost verificate mai multe mijloace de transport persoane și stațiile alocate acestora cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în contextul stării de alertă.

Urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.320 de lei. Astfel, 14 persoane au fost sancționate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19 și alte 4 persoane pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991R.

Încălcarea normelor de circulație pe drumurile publice a atras aplicarea a 11 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002R, în acest context fiind reținut un permis de conducere pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER