Conectează-te cu noi

Eveniment

Angajat al Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Dej, POZITIV

Publicat acum

pe

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Cluj a sistat activitatea de relatii cu publicul la nivelul Biroului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (BCPI) Dej, in perioada 30 septembrie – 13 octombrie 2020. Masura a fost luata ca urmare a faptului ca un angajat al BCPI Dej este infectat cu noul coronavirus COVID-19.
In perioada urmatoare, cetatenii si partenerii OCPI Cluj pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru si carte funciara. 

Conducerea OCPI Cluj a instiintat Directia de Sanatate Publica Cluj si a dispus dezinfectarea sediului BCPI Dej situat pe str. Piata 16 Februarie nr. 2-4.  Totodata, pentru a preveni si limita raspandirea coronavirusului, angajatii BCPI Dej care au intrat in contact cu persoana infectata vor lucra de acasa in perioada urmatoare. 

In perioada 30 septembrie – 13 octombrie 2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegatii notariali, executorii judecatoresti si cetatenii pot depune on-line cererea de inscriere, receptie sau avizare insotita de inscrisul prin care se constata actul sau faptul juridic a carui inscriere este solicitata sau, dupa caz, de inscrisul pentru care se solicita receptia sau avizarea. 

Cetatenii pot solicita on-line extrase de carte funciara pentru informare si extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesand https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale. 

De asemenea, solicitantii pot primi informatii referitoare la serviciile oferite de OCPI Cluj prin e-mail (cj@ancpi.ro) sau accesand site-ul www.ocpicluj.ro, dar si la numerele de telefon 0731606356, 0264-431666, 0264-431032, 0264-434800, de luni pana joi in intervalul orar 08:00 – 16:30 si vineri intre orele 08:00 – 14:00. 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER