Conectează-te cu noi

Eveniment

Încă 24 de persoane de la Centrul de Îngrijire si Asistenţă Câțcău, POZITIVE

Publicat acum

pe

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean a anunțat, astăzi, că la Centrul de Îngrijire si Asistenţă din localitatea Câțcău au fost depistate încă 24 de persoane pozitive. Numărul total al infectaților cu noul coronavirus a ajuns la 40.

”Avem un focar la Câțcău, unde au fost depistate în cursul serii de ieri încă 24 de persoane pozitive. Avem acolo un total de 40 de pozitivi, din care 32 sunt rezidenți și 8 fac parte din rândul personalului. Vor fi evaluați medical la unul din spitalele COVID-19 din Cluj-Napoca, urmând ca cei care sunt asimptomatici sau prezintă o formă ușoară să fie carantinați în interiorul centrului care aparține DGASPC, iar cei care prezintă forme medii și grave vor fi internați în spitale”, a declarat prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean.

Vă reamintim, Dej24.ro a anunțat ÎN PREMIERĂ că există un focar COVID-19 la Centrul de Îngrijire si Asistenţă din localitatea Câțcău.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER