Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Angajații Spitalului Municipal Dej au suspendat GREVA GENERALĂ!

Publicat acum

pe

greva-spitalul-municipal-dej-5

Angajații din cadrul Spitalului Municipal Dej, alături de toți colegii lor din țară, au suspendat greva generală, după două zile de proteste.

Aceștia renunță la proteste, cel puțin temporar, ca urmare a promisiunilor că majorările salariale vor fi votate săptămâna viitoare în plenul Camerei Deputaților.

Deputaţii din Comisiile de muncă şi buget au adoptat, ieri, la capătul a două zile de dezbateri, mai multe amendamente la legea care prevede majorări salariale pentru angajaţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, personalul din învăţământ, precum şi sporuri pentru medici, deşi ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, s-a împotrivit.

Potrivit amendamentelor adoptate de cele două comisii, cuantumul brut al salariilor de bază sau a indemnizaţiilor de încadrare de care beneficiază personalul din aparatul propriu al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate se majorează substanțial faţă de nivelul acordat pentru luna august 2016. Salariile se vor majora efectiv începând cu data de 1 decembrie.

Totodată, deputaţii au stabilit ca sporurile pentru cadrele medicale să fie calculate la baza salarială din anul respectiv, nu la nivelul din 2009.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER