Conectează-te cu noi

....

Sport

Antrenorul care a câștigat Liga Campionilor la volei: ”Acest om, Radu Miclea…”

Publicat acum

pe

....

Azoty Kedzierzyn-Kozle (cunoscută sub numele de ZAKSA), echipă antrenată de românul Gianni Crețu (53 de ani), a câștigat Liga Campionilor la volei masculin, după ce a trecut de Itas Trentino, scor 3-0.

Omul momentului din voleiul mondial, antrenorul Gianni Crețu, a acordat un interviu în care a vorbit despre apreciatul profesor Radu Miclea, decedat în urmă cu patru luni.

....

”Radu Miclea este cel care m-a luat de la handbal și m-a dus la volei. Eu la 13 ani jumătate, recunosc, eram cu handbalul. Pe vremea aceea, chiar și la Cosntanța, era o altă filozofie. Profesorii de la școlile sportive umblau prin școli și m-a ales pentru această disciplină.

Când am ajuns la sala de volei, am crezut că nu voi progresa niciodată, că nu voi ajunge la nivelul celorlalți. Rapid, în doar câțiva ani, am ajuns la Dinamo să joc lângă nume grele ale acestui sport.

Acest om, antrenorul Radu Miclea, s-a stins acum câteva luni, l-am vizitat anul trecut la Dej, se retrăsese acasă. Am o mare amărăciune că nu s-a putut bucura de succesul meu. Dar nu ne putem împotrivi destinului. M-am bucurat de succesul obținut, dar m-am gândit mult la acest om, poate printre cei mai buni trei antrenori de volei pentru copii din țară.

Îmi pare tare rău că nu-l pot revedea și să povestim”, a declarat Gianni Crețu pentru Prosport.

Citește și: PREMIERĂ. Voleiul dejean este în doliu. S-a stins profesorul Radu Miclea

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER