Conectează-te cu noi

Sport

Antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru: ”Băieții s-au eliberat puțin mental”. Victoria cu Poli, dedicată lui Gică Barbu – VIDEO

Publicat acum

pe

După victoria cu Politehnica Timișoara, antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru a declarat că elevii săi s-au ”eliberat mental”.

”Mă bucur foarte tare că am luat cele trei puncte, era un obiectiv principal. A fost un meci dificil din mai multe puncte de vedere, pentru că am venit după mai multe meciuri foarte grele, cu primele clasate, și a fost un consum mental din partea băieților. Azi cred că nu am făcut un joc extraordinar, nici foarte prost, dar mă bucur că am luat cele trei puncte. Cred că am fost mai inspirați în prima repriză, puteam să mai dăm un gol și în repriza a doua am avut câteva contraatacuri în superioriate numerică, dar nu am putut să închidem meciul mai repede. Adversarul a abuzat foarte mult de baloane lungi, la bătaie, cred că ne-am descurcat bine în defensivă.

Mi-ar face plăcere să fim o nucă tare pe orice teren și cu orice adversar. Mă bucur că am câștigat azi, s-au eliberat puțin mental și băieții, aveam nevoie de succes. De la deplasarea cu Astra nu mai câștigasem, acum suntem destul de bine. Așteptăm etapa următoare, iar cu o echipă bună (n.r. – Buzău)”, a declarat antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru la finalul jocului cu Politehnica Timișoara. Acesta i-a dedicat victoria și fostului antrenor Gheorghe Barbu, decedat la 53 de ani.

Vezi întreaga lui declarație în materialul video de mai jos:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER