Conectează-te cu noi

Sport

Antrenorul Unirii Dej, după remiza de la Iași: ”Cred că meritam puțin mai mult” – VIDEO

Publicat acum

pe

Unirea Dej a remizat la Iași cu Politehnica, scor 0-0, iar la finalul meciului de sub Copou antrenorul Dragoș Militaru a declarat că formația sa ar fi meritat victoria.

”Am luat un punct, deși am venit să luăm trei și cred că am încercat să arătăm asta pe teren, că vrem să luăm toate cele trei puncte. Cred că meritam un pic mai mult astăzi; am avut niște situații foarte clare, dar până la urmă mai adăugăm un punct în clasament, care probabil la final o să conteze foarte mult. N-am luat gol, un lucru pozitiv. Chiar și ofensiv cred că am făcut un joc destul de bun, deși n-am înscris. (…)

Am avut ocazii mari, cred că am dominat în multe momente. Nu-mi aduc aminte de ocazii foarte mari ale Iașiului, clare cum am avut noi, și cred că meritam un pic mai mult. Sunt foarte mulțumit de băieți, de atitudinea lor din săptămâna asta și din ultima perioadă, de meciul de azi pentru că ei sunt niște băieți tineri, care muncesc foarte bine, foarte mult, își doresc să se autodepășească și noi suntem alături de ei să îi îndrumăm spre direcția corectă”, a declarat, după meciul de la Iași, antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru.

Vezi mai jos conferința de presă susținută de antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER