Conectează-te cu noi

Social-Cultură

„Arta de a (ne)conduce” – seminar GRATUIT la Dej!

Publicat acum

pe

Evenimentul de leadership „Arta de a (ne) conduce” va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, cu începere de la ora 16, la Restaurant Dacia din Dej.

Popescu Alina – consilier pentru dezvoltare personală, formator, speaker John Maxwell Team – va fi speaker-ul acestui seminar, iar Mihai Cioban – antreprenor, speaker, trainer, coach John Maxwell Team – este invitatul special al evenimentului de la Dej.

De ce să mergi la acest eveniment? Pentru că chiar dacă eşti antreprenor, manager sau angajat, ai o profesie liberală sau conduci echipe, vei afla multe lucruri despre leadership-ul personal şi organizaţional cum ar fi:

 • De ce e important să ne conducem pe noi în primul rând înainte de a-i conduce pe alţii
 • Cum putem să ne centrăm în viaţa noastră astfel încât să nu lăsăm la voia “soartei” rezultatele pe care le obţinem
 • Veţi afla cum ne ajută găsirea echilibrului personal în munca noastră
 • Vei afla că gestionarea vieţii e mai importantă decât gestionarea timpului
 • Vom vobi despre obiceiuri şi legătura lor cu rezultatele
 • Despre atitudine,putere interioară şi convingeri limitative
 • Veţi afla Cum să ne conducem echipele către succes
 • Ce înseamnă să fii lider
 • Care e atitudinea care ne duce spre succes
 • Vei afla cum să faci ca oamenii tăi să se implice mai mult în atingerea obiectivelor
 • Vei afla ce fel de lider eşti – Îţi conduci oamenii către trecut sau către viitor?”

Seminarul este gratuit.

Social-Cultură

Filantropia Ortodoxă Dej a demarat o nouă ediție a campaniei „Fii bun de Crăciun!”

Publicat acum

pe

Asociatia Filantropia Ortodoxă Dej a demarat, pentru al IV-lea an consecutiv, campania „Fii bun de Crăciun!”.

Campania „Fii bun de Crăciun!” are drept scop colectarea de donaţii, sub orice formă, pentru a ajuta copiii şi bătrânii nevoiași, aflați în evidențele Asociației Filantropiei Ortodoxe Dej, să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă și pentru a aduce zâmbetul pe buzele lor. Prin acest eveniment inițiatorii doresc să sensibilizeze comunitatea locală și nu numai.

Oricine doreşte să se implice este aşteptat la sediul Protopopiatului Ortodox Român Dej de pe str. Crişan 9B, în spatele Bisericii Dej I, de pe str. Gutinului, sau în orice biserică ortodoxă din municipiul Dej.

Detalii despre această campanie pot fi obţinute la numărul de telefon 0754 611 191.

Continuă să citești

Social-Cultură

Lansare de carte la Muzeul Municipal Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Joi, 13 decembrie, sub semnul Centenarului Marii Uniri, a avut loc la Muzeul Municipal Dej lansarea volumului omagial intitulat „Omilii pe timp de război”, autor fiind pr. drd. Cătălin Varga, preot paroh al Parohiei Jichișu de Jos.

Evenimentul comemorativ a fost organizat de către Mitropolia Clujului, Maramureşului şi Sălajului, Protopopiatul Ortodox Dej, Primăria Municipiului Dej, în parteneriat cu Muzeul Municipal Dej, în prezenţa a numeroşi preoţi şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Prelegerile au fost susţinute de către ÎPS Andrei, pr. prof. univ. dr. Ioan Chirilă, prof. conf. Ion Carja de la Facultatea de Istorie şi Filozofie din Cluj-Napoca, subliniind noutatea subiectului cărţii ce şi-a propus să exegeteze omiletic şi retoric predicile episcopilor şi preoţilor ortodocşi români, susţinute atât pe frontul de luptă, cât şi publicate în presa vremii, între anii 1914-1918.

La final, pr. Cătălin Varga, doctorand la disciplina Studiul Vechiului Testament, sub îndrumarea pr. prof. univ. dr. Ioan Chirilă, a susţinut prelegerea intitulată „Memoria vie şi memoria comunicaţională a Marii Uniri de la Alba Iulia”.

Seara culturală a fost încheiată de un discurs al primarului Morar Costan, după care doritorii au rămas să primească autografe din partea autorului.

Cartea se poate cumpăra online de la Editura Limes din Cluj-Napoca.

Continuă să citești

Social-Cultură

Ansamblul de operetă „Operettissimo” din Cluj va fi prezent pe scena Centrului Cultural „ARTA” din Dej

Publicat acum

pe

Ansamblul de operetă „Operettissimo” din Cluj-Napoca va fi prezent vineri, 14 decembrie, începând cu ora 18:00, pe scena Centrului Cultural „ARTA” din Dej, cu spectacolul „Haccáré-Haccacáré”.

Evenimentul, organizat de Asociația dejeană „Dési Civil Műhely” și susținut de artiștii Operei Maghiare de Stat din Cluj, va oferi publicului bucuria reîntâlnirii cu piese cunoscute din repertoriul clasic al operetei maghiare și internaționale, precum și a musicalurilor și filmelor muzicale.

INTRAREA este LIBERĂ!

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare