Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Minorul din Răscruci dat dispărut de autorități, DEPISTAT pe o stradă din Dej

Publicat acum

pe

Minorul în vârstă de 16 ani care ar fi plecat de la o stână de animale de pe raza localității Răscruci din luna iulie a acestui an și dat dispărut de autorități a fost depistat în cursul zilei de ieri pe raza municipiului Dej.

Se pare că minorul a fost recunoscut de un trecător, pe o stradă din Dej, după ce, în cursul zilei de ieri, în mass-media locală a apărut o fotografie cu acesta.

Polițiștii dejeni s-au deplasat de urgență la locul indicat de persoana care l-a văzut, l-au preluat pe tânăr și au stabilit că este într-adevăr persoana căutată.

Acesta nu a fost foarte cooperant cu organele de anchetă, spunând doar că în tot acest timp a lucrat pe unde a putut în zona municipiului Dej.

Minorul a ajuns pe mâna polițiștilor din Gherla, ei fiind cei care se ocupă de acest dosar.

ACTUALIZARE IPJ CLUJ: La data de 15 noiembrie, polițiștii au fost sesizați de către personal din cadrul serviciului de evidență a persoanelor, din Dej, cu privire la faptul că, la sediul acestora, s-a prezentat un minor, în vârstă de 16 ani, din județul Satu-Mare, a cărui dispariție a fost mediatizată. (buletin de presă din data de 16 noiembrie a.c.). Cel în cauză a fost internat într-un centru pentru minori.

CITEȘTE ȘI:

Minor de 16 ani, DISPĂRUT de la o stână din Răscruci! L-ați văzut?

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER