Conectează-te cu noi

Eveniment

AȘA DA – Un polițist din Câțcău A REFUZAT MITA unui șofer

Publicat acum

pe

Un polițist din Câțcău a refuzat să primească mită de la un șofer prins la volan, deși avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului S.V. pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, faptă prev. și ped. de art. 290 Cod Penal. Cauza a fost instrumentată de ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Cluj, delegați de procuror să efectueze acte de procedură penală.

În fapt, în data de 20 mai 2016, S.V. a oferit, cu titlu de mită, suma de 2000 lei unui agent de poliţie din cadrul Postului de poliţie Câțcău pentru ca acesta să nu își îndeplinească atribuțiile de constatare a unei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, în condițiile în care S.V. avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Agentul de poliţie din Câțcău a refuzat propunerile şi a denunțat fapta, S.V. fiind prins în data de 24 mai 2016 în flagrant în momentul în care, fiind citat la postul de poliție pentru a fi audiat în calitate de suspect în dosarul penal 533/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, a remis denunţătorului suma de 2000 lei, în contextul discuțiilor și promisiunilor anterioare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER