Conectează-te cu noi

Eveniment

Un bărbat din Cășeiu susține că A FOST STRÂNS DE GÂT de un pădurar – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Un bărbat din localitatea Cășeiu susține că a fost strâns de gât de un pădurar din sat. O ambulanță l-a transportat la spital după ce a început să aibă dureri.

S-a dat alarma în această în localitatea Cășeiu. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce ar fi fost strâns de gât, după cum a povestit chiar el, de un pădurar din sat. În urma apelului la 112, polițiștii, dar și o ambulanță au intervenit la fața locului.

Cu echimoze în zona gâtului, bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Dej pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

”Am fost pe pământ la mine să îmi tai niște stini (n.r. – lemne), să curăț acolo și el (n. r – pădurarul) a fost beat, a ieșit în drum și mi-a zis să stau în loc. M-a prins de beregată (n.r. – gât), m-a strâns… cinci secunde și muream, nu mai aveam aer […] Am fugit, am tras de cal, să meargă, că eram în căruță. Mi-a rupt tricoul, sfeterul, tot e rupt…”, a povestit bărbatul care susține că a fost agresat. Totul s-ar fi petrecut pe drumul de întoarcere spre casă, în prezența mai multor persoane care pot face lumină în acest caz.

Mâine, omul va face o plângere la poliție. Urmează ca oamenii legii să stabilească dacă bărbatul se afla sau nu pe terenul său când a luat lemnele, de ce nu avea documente pentru acestea și ce s-a întâmplat mai exact între pădurar și el, pe drumul din localitate.

Mai multe declarații ale bărbatului agresat, dar și ale rudelor acestuia, în MATERIALUL VIDEO de mai jos.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER