Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Asfaltarea DJ 172 F și DJ 161 D, în plină desfășurare, dinspre Valea Luncii spre Sânmărghita – FOTO

Publicat acum

pe

Au demarat lucrările de refacere a drumului județean DJ 172F, care asigură legătura cu județul Bistrița-Năsăud, prin comuna Mica. Este vizată asfaltarea unui sector în lungime de aproximativ 10 kilometri.

În prealabil, au fost executate operațiuni de frezare a îmbrăcăminții asfaltice, de tratare a burdușirilor prin refacerea fundației din piatră spartă și balast, precum și tăieri de acostamente. În funcție de starea în care se află anumite tronsoane, lucrările de asfaltare vor continua cu refacerea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, montarea de parapeți metalici, precum și realizarea de marcaje rutiere.

”Lucrările privind asfaltarea DJ 172 F și DJ 161 D sunt în plină desfășurare, dinspre Valea Luncii spre localitatea Sânmărghita. Mă bucur și apreciez faptul că președintele Consiliul Județean Cluj, Alin Tișe, s-a implicat și și-a ținut promisiunea în ceea ce privește Comuna Mica, iar pe aceasta cale îi mulțumesc atât domnului Tișe, cât și consilierilor județeni pentru buna colaborare pe care o avem”, a transmis primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Valoarea lucrărilor de refacere a infrastructurii rutiere aferente DJ 172F este de 6.386.000 lei, banii fiind asigurați din fonduri guvernamentale pentru situații de urgență. 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER