Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Asociația Filantropia Ortodoxă Dej demarează campania „Fii bun de Crăciun!”

Publicat acum

pe

campania-fi-bun-de-craciun-dej

Campania ,,Fii bun de Crăciun!” se derulează în perioada 5-19 Decembrie 2016 şi oricine doreşte să se implice este aşteptat la sediul Protopopiatului Ortodox Român Dej de pe str. Crişan 9B, în spatele Bisericii Dej I, de pe str. Gutinului, sau la oricare biserică ortodoxă din Municipiul Dej.

Pot fi donate diferite produse, începând de la alimente și jucării, până la îmbrăcăminte și încălțăminte.

Perioada sărbătorilor de iarnă este pentru fiecare dintre noi un bun prilej de manifestare a milosteniei și dragostei față de aproapele aflat în nevoie.

Grija pe care o purtăm familiilor nevoiașe cu mulți copiii cât și persoanelor vârstnice singure şi dragostea cu care îi înconjurăm, nu ar putea fi valorificate pe deplin fără sprijinul oamenilor cu inimă bună și sufletul deschis către suferința aproapelui.

Apelăm în acest sens și în acest an prin Campania ,,Fii bun de Crăciun!”, la bunăvoința tuturor, rugandu-vă să fiți părtași, la bucuria unui suflet curat, a unui zâmbet cald si neprihănit de copil, întărindu-le astfel convingerea și nădejdea că lumea în care trăim poate fi una mai bună și pentru ei.

Ne dorim ca la sfârșitul acestei Campanii să le putem aşeza pe masa de Crăciun, acestor oropsiți ai sorţi, alimentele de bază: ulei, zahăr, făină, orez, cartofi, conserve şi alte alimente neperisabile, iar pentru copiii: dulciuri, fructe, jucării, îmbrăcăminte sau orice alte cadouri.

Cu această nădejde, rugăm pe Bunul Dumnezeu să răsplatească tuturor celor ce dăruiesc cu inimă bună, bineștiind că”: ,,Dumnezeu iubește pe cel ce dă cu voie bună!” II Corinteni 9,7”, au transmis reprezentanții Asociației Fiantropia Ortodoxă Dej.

Detalii despre această campanie pot fi obţinute şi la numărul de telefon 0754 611 191 – persoană de contact Costinel Șoaită.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER