Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Bal mascat în stil venețian, la Dej. Nu au lipsit măștile și costumele somptuoase – VIDEO

Publicat acum

pe

bal-mascat-caritabil-dej

Sala Mare a Primăriei Dej a găzduit în această seară un bal mascat în stil venețian, eveniment organizat de Clubul Interact Dej, subdiviziune a Clubului Rotary.

Balul mascat, desfășurat în parteneriat cu Primăria Municipiului Dej, a avut scop caritabil pentru că în cadrul acestuia s-au colectat diferite articole de iarnă pentru copiii dezavantajați aflați în zonele limitrofe ale municipiului Dej.

”Am dorit să facem ceva pentru comunitate. Am strâns haine, jucării și donații pentru copii. Avem în vedere 40 de copii din familii defavorizate. Tot ce facem în seara aceasta este pentru ei”, ne-a declarat Maria Roșu, președintele Clubului Interact Dej.

Îmbrăcați în rochii și costume somptuoase, cu diferite măști pe față, dejenii care au răspuns ”prezent” invitației de a participa la acest bal în stil venețian au avut parte de o seară frumoasă, plină de surprize, într-un decor specific de carnaval. Nu au lipsit valsurile și cadrilul, de atmosferă fiind ”responsabil” DJ Moșu (Mihai Florin).

La ora 21:30, toți cei care au participat la bal – în frunte cu membrii Clubului Interact și Rotary Club Dej (ultimul reprezentat de președintele Geanina Gavriș) au înălțat spre cer lampioane, în Parcul Mic din centrul municipiului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER