Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Atelier de creație la Pintic. Participanții au fost premiați – FOTO

Publicat acum

pe

Atelier de creatie Pintic (3)

Ieri a fost o zi specială în Parohia Ortodoxă Pintic. Păstrând tradiția de anul trecut, organizatorii au pus la punct o festivitate de premiere a tinerilor participanți în cadrul proiectului „Atelier de Creatie, Pintic 2016”.

Oaspeți de seamă au lăsat deoparte treburile zilnice și au participat la festivitatea de premiere a participanților, printre care preotul protopop Ioan Buftea, primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, consilierul local Laura Boian, dar și consilierul Cupșa Ioan, alături de credincioși din cadrul parohiei Pintic.

Slujba „Paraclisul Maicii Domnului” a fost ascultată și urmărită de toți cei prezenți, iar la sfârșit, preotul protopop Ioan Buftea a lăudat excelenta colaborare dintre instituțiile statului, biserică și familie, și i-a îndemnat pe tineri la o viață curată și plină de înțelepciune.

De asemenea, primarul municipiului Dej, alături de consilierul local Laura Boian, au apreciat această inițiativă, au felicitat organizatorii și și-au exprimat sprijinul pentru acțiunile viitoare.

Copiii au fost premiați, recompensați, felicitați și aplaudați la scenă deschisă de toți cei prezenți, oferind un cadou de suflet audienței, cântând „O Măicuță Sfântă”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER