Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Atelier gastronomic la Școala Gimnazială Specială Dej – GALERIE FOTO

Publicat acum

pe

atelier gastronomic Speciala (8)

La Şcoala Gimnazială Specială Dej a fost inaugurat, ieri, un Atelier Gastronomic, realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj.

Acest atelier a fost realizat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de dezvoltare a autonomiei sociale şi individuale a elevilor cu CES din şcoală. Activităţile de gătit, servire şi aranjare a mesei se vor derula în cadrul programului de Terapii Ocupaţioale şi vor contribui în acelaşi timp la promovarea comportamentelor de hrănire sănătoasă în rândul elevilor.

Ziua deschiderii nu a fost întâmplătoare deoarece finalizează Săptămâna Fructelor şi Legumelor Donate, activitate ce s-a derulat în şcoală cu sprijinul elevilor voluntari SNAC de la LAPI Dej, care au gătit împreună cu elevii şcolii şi au petrecut zile minunate împreună.

”Mulţumim elevilor implicaţi şi doamnei profesor Cornelia Platon pentru sprijinul acordat în toate aceste activităţi şi pentru că sunt voluntari autentici prezenţi în mijlocul nostru. Profesorii coordonatori, Cornelia Duţuc şi Aniela Marandiuc, au organizat astfel activitatea încât toţi elevii şcolii să se bucure de ceea ce au gătit colegii lor mai mari”, a declarat Laura Boian, directorul Școlii Gimnaziale Speciale Dej.

”În cadrul Săptămânii fructelor și legumelor donate, voluntarii SNAC au organizat o campanie de colectare de fructe la LAPI, pe care le-am donat elevilor Școlii Speciale Dej. Cu ocazia inaugurării atelierului gastronomic al Școlii Speciale, câțiva voluntari SNAC, împreună cu elevii din clasa a VI-a de la Școala Gimnazială Specială au pregătit o salată de fructe uriașă, suc de fructe și două torturi delicioase, pe care le-am savurat cu toții. Felicitări tuturor elevilor și profesorilor implicați”, a spus și Cornelia Platon, coordonator SNAC în cadrul Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej.

Posted by Dej24.ro on 24 Noiembrie 2015

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER