Conectează-te cu noi

Administraţie

ATENȚIE! Al doilea strat de asfalt pe câteva străzi din Dej

Publicat acum

pe

....

În cursul zilei de astăzi, 23 august și mâine, 24 august, se toarnă al doilea strat de asfalt pe porțiunea cuprinsă între sensul giratoriu de la intersecția străzilor 1 Mai și I.P. Reteganul și sensul giratoriu de la intersecția străzilor 1 Mai, Mircea cel Bătrân și Regina Maria( zona Policlinica CFR).

Pentru derularea în condiții optime și de siguranță a lucrărilor, circulația se va desfășura pe un sens și va fi dirijată.

....

Conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze în zonele intervențiilor, iar pentru evitarea aglomerațiilor în trafic se recomandă să aleagă străzile adiacente acestora.

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe parcursul lucrărilor și vom face tot ce este posibil astfel încât lucrările să fie finalizate în timp cât mai scurt și în funcție de condițiile meteorologice”, transmite Primăria Municipiului Dej.

Lucrările se realizează în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă „Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană, reprezentat de strada Unirii, strada Dobrogeanu Gherea, strada Ecaterina Teodoroiu, strada Regina Maria, Strada Mircea cel Bătrân, strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și str. Gh. Șincai), strada Gheorghe Șincai, strada 1 Mai (între strada G. Coșbuc și strada I.P. Reteganul), strada Crângului”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER