Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Ședință a CL Dej. PARCĂRILE publice cu plată, pe ordinea de zi

Publicat acum

pe

....

Consilierii locali din Dej se vor întruni vineri, 11 august, de la ora 13, într-o ședință ordinară pe luna august.

Pe ordinea de zi a ședinței, care se va desfășura online, se află următoarele proiecte de hotărâre:

....

       1.   Proiect de hotărâre privind suplimentarea creditelor de angajament și a creditelor bugetare necesare suplimentării rezervei de ajustare a proiectului și întocmirii actului adițional de actualizare a valorii contractului de finanțare cu Nr. 3643/28.12.2018 aferent investiției: „Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbană reprezentat de Strada Unirii, Strada Dobrogeanu Gherea, Strada Ecaterina Teodoroiu, Strada Avram Iancu, Strada George Coșbuc, Strada Regina Maria, Strada Mircea cel Bătrân, Strada Mărășești (între Mircea cel Bătrân și Gheorghe Șincai), Strada Gheorghe Șincai, Strada 1 Mai (între Strada George Coșbuc și Strada Ion Pop Reteganul ), Strada Crângului” ,COD SMIS 121416.

      2.  Proiect de hotărâre privind darea în administrare a imobilului ”Creșa”, Strada Regina Maria, Nr. 19, cu terenul aferent, înscris în C.F. Nr. 60038 Dej.

      3.  Proiect de hotărâre privind adoptarea criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor pentru tineri, destinate închirierii, în municipiul Dej.

      4.  Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de parcări rezidențiale și parcări publice cu plată.

      5.  Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local, al bugetului instituțiilor publice finanțate din venituri proprii și subvenții pe trimestrul II al anului 2023.

      6.  Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local al municipiului Dej.

      7.  Proiect de hotărâre privind aprobarea diminuării suprafeței imobilului situat în Dej, Strada Unirii, Nr. 40, înscris în C.F. Nr. 55179 Dej, cu Nr. topografic 1274/1/1, 1283/2/1/1/2, 1284/1/1, 1331/3/1.

      8.  Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de închiriere pentru terenul situat în Dej, Strada Eroilor, Nr. 13, pe care este edificată o ”Extindere locuință”.

      9.  Proiect de hotărâre privind aprobarea alipirii imobilelor situate în municipiul Dej, Strada Traian, Nr. 7, identificate prin C.F. Dej Nr. 63625 și C.F. Dej Nr. 65504.

     10. Proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului de funcționare a Bazinului de înot didactic din municipiul Dej și a unor măsuri pentru administrarea acestuia.

    11.  Proiect de hotărâre privind propunerea de acceptare a ofertei de donație a unei rețele de alimentare cu apă potabilă în lungime de 2200 ml, realizată pe Strada Valea Chiejdului, proprietatea publică a municipiului Dej, investiție executată pe cheltuiala S.C. ASY EXIM S.R.L. și introducerea acesteia în domeniul public al municipiului Dej.

    12.  Soluționarea unor probleme ale adminstrației publice locale

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER