Conectează-te cu noi

Naţional

ATENȚIE! Utilizatorii WhatsApp, victime ale unui atac de tip phishing

Publicat acum

pe

CERT-RO a emis o avertizare pentru utilizatorii serviciului de mesagerie WhatsApp. Aceștia sunt vizați de o campanie de phishing. Atacatorii încearcă să obțină credențialele lor printr-o metodă de ,,validare” a datelor.

Mai precis, victima primește un mesaj prin care i se cere ,,verificarea” datelor contului, pentru a putea beneficia în continuare de gratuitatea serviciului.

Se recomandă ignorarea unor asemenea mesaje și în special evitarea accesării link-urilor pe care le conține!
Utilizatorii care au accesat link-ul primit prin intermediul mesajului sunt redirecționați, în cele din urmă, către un site unde se pot abona la un serviciu care, așa cum se anunță pe acel site, „oferă acces nelimitat la un portal de wallpapere, emoticoane și multe alte conținuturi distractive pentru mobil”.

În cazul în care ați contractat acest serviciu și acum doriți să vă dezabonați, urmați instrucțiunile afișate în partea de jos a primei fotografii”, precizează Poliția Română.

Whatsapp este un serviciu GRATUIT și nu condiționează continuitatea furnizării sale de plata unei anumite sume de bani ori validarea datelor!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER