Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Au dispărut panourile cu mesaje anti-vaccinare din Cluj-Napoca!

Publicat acum

pe

Panourile anti-vaccinare care fuseseră amplasate pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, undeva în zona industrială, au dispărut la doar o zi după ce fuseseră amplasate.

A dispărut mesajul antivaccinist plasat pe un panou din Cluj-Napoca! Acest mesaj inconștient a fost amplasat 48 de ore ilegal de către o firmă din Târnăveni. Am primit zeci de mesaje de amenințare de la cetățeni care sunt impotriva vaccinării pentru că am susținut consecvent medicina bazată pe dovezi și principiul vaccinării care a salvat milioane de vieți. În calitate de deputat și vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților voi susține în această legislatură accelerarea procesului dezbaterii Legii Vaccinării care a fost blocată de foarte multe luni în mod inconștient de majoritatea parlamentară. Rog autoritățile locale din Cluj să intervină mai prompt în îndepărtarea acestor mesaje extrem de periculoase pentru sănătatea populației. Vaccinarea salvează vieți! Eu, copilul meu, familia mea în integralitate, este vaccinată cu vaccin antigripal. Fac un nou apel la Ministerul Sănătății să asigure stocurile necesare pentru toate tipurile de vaccin și să intensifice campaniile pro-vaccinare!”,a scris pe Facebook deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Panourile au fost amplasate miercuri, chiar în ziua în care fusese declarată epidemia de gripă, în Târgu Mureş, în judeţul Braşov, pe drumul spre Predeal, în localităţile Corunca şi Târnăveni, din judeţul Mureş, precum şi în judeţul Cluj.

Panourile conţineau mesajul „Vaccinurile sunt medicamente – citeşte prospectele. Cunoaşte riscurile”, „Tu ai mânca un măr dacă ar fi injectat cu ingrediente din vaccinuri?” sau „Vaccinurile sunt contaminate – metale grele, ADN uman, ADN animal”. Membrii proiectului „Cunoaşte riscurile” îşi asumă iniţiativa pe Facebook şi fac apel la donaţii pentru plata chiriei panourilor, care se ridică la 1.000 de euro lunar.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER