Conectează-te cu noi

Politic

Aurelian Mureșan, CANDIDAT OFICIAL la Primăria Dej, la alegerile din 2016 – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

 

Aurelian Muresan PNL candidat primarie

Al doilea nume confirmat oficial care intră în lupta pentru scaunul de primar al municipiului Dej este cel al actualului viceprimar, Aurelian Mureșan (PNL).

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, viceprimarul Aurelian Mureșan a fost prezentat drept candidat din partea Partidului Național Liberal (PNL) la Primăria Municipiului Dej, la alegerile locale din vara anului 2016.

La evenimentul desfășurat la sediul organizației locale, pe lângă numeroși liberali dejeni, au participat candidatul desemnat de PNL la alegerile locale din 2016, Aurelian Mureșan, europarlamentarul Daniel Buda și senatorul Marius Nicoară, amândoi din cadrul conducerii PNL Cluj, precum și consilierul județean Marius Mânzat și Dan Gavrea, cei doi fiind, până recent, co-președinți ai PNL Dej. Totodată, au răspuns ”prezent” invitației de a veni la Dej Dan Tarcea, președinte PNL Cluj-Napoca, deputatul Adrian Oros, precum și Zoltan Coroian, secretar general PNL Cluj.

De asemenea, conform Hotărârii nr. 12 din 11 decembrie a Consiliului Național al PNL (”Candidații de primar ai PNL desemnați în urma aplicării procedurilor interne sunt desemnați, începând cu data prezentei decizii, președinți unici ai organizațiilor locale din municipiile reședință de județ, municipiile, orașele, respectiv comunele în care candidează”), Aurelian Mureșan a devenit, oficial, și președinte al PNL Dej, preluând astfel funcția de conducere deținută până recent de cei doi co-președinți, Marius Mânzat și Dan Gavrea.

”Prin desemnarea domnului Aurelian Mureșan pentru funcția de primar este un prim semn al maturității filialei de aici […] Vrem, aici la Dej, să câștigăm Primăria și nu am niciun fel de emoție, de rezervă, că domnul viceprimar nu va câștiga Primăria Municipiului Dej. Când spun acest lucru, am în vedere ceea ce a făcut acest om de-a lungul timpului […]. Domnul Mureșan, având această experiență ca viceprimar va ști ce să pună pe masă cetățenilor municipiului Dej, astfel încât să îl voteze. Ne batem și ne încolonăm toți în spatele domnului Mureșan, astfel încât să putem duce acest partid la victorie”, a declarat europarlamentarul Daniel Buda.

”Nu cred că mai este nevoie să-l prezentăm dejenilor pe domnul Aurelian Mureșan pentru că face de mult timp politică. Este un om cu echilibru, care a demonstrat până la această dată că știe să facă și management, atât în chestiunile private, cât și în cadrul Primăriei, unde activează mult succes. Sunt convins că Aurelian Mureșan este omul de care Dejul are nevoie, este suflu tânăr care trebuie să vină”, a spus și senatorul Marius Nicoară.

”Din acest moment, toată organizatia, de altfel ca și până acum, și toți dejenii care simt politica liberală vor fi de partea domnului Aurelian Mureșan. Eu îi doresc succes, suntem cu el, și împreună vom câștiga Primăria”, a subliniat și Dan Gavrea.

”Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o, pentru urările făcute și vreau să mulțumesc tuturor colegilor liberali care au avut și au încredere în mine și să îi asigur că nu îi voi dezamăgi. Este o mare onoare pentru mine să fiu candidatul desemnat al PNL pentru funcția de primar și totodată o mare responsabilitate pe care mi-o asum. Sunt convins că, în calitate de primar, alături de colegii mei, voi reuși să transform acest oraș într-un oraș prosper, într-un centru de dezvoltare economică și culturală, în care locurile de muncă să fie bine plătite și copiii noștri să se întoarcă – după ce își fac studiile, după ce își fac o meserie -, să se stabilească aici, în orașul nostru, un oraș curat, civizilat și frumos. Am valori apropiate de majoritatea dejenilor, sunt un om pe picioarele lui, în viața personală mi-am atins obiectivele principale, am doi copii și țin tare mult la acest lucru. Am dovedit că pot să adun în jurul meu oameni care sunt interesați de viitorul acestui oraș. Sigur, vremurile sunt schimbătoare, dar noi trebuie să ținem pasul cu aceste transformări și noi trebuie să venim în fața dejenilor cu proiecte și strategii noi de dezvoltare, pe termen mediu și lung. Doresc ca în perioada imediat următoare să propun dejenilor, în dezbatere reală, dezbatere publică, proiecte și strategii care să fie în acord cu dorințele și așteptările acestora de la administrația publică locală. Modernizarea și transparența administrației publice locale vor fi prioritățile mele în viitor”, a declarat Aurelian Mureșan.

Cine este Aurelian Mureșan?

Actualul viceprimar al municipiului Dej, Aurelian Mureșan, în vârstă de 46 de ani, este de profesie inginer, având o vechime de 24 de ani în câmpul muncii. Liberalul a trecut prin mai multe etape profesionale (inginer, inginer șef, director tehnic), activând în diferite societăți comerciale de pe raza municipiului. Aurelian Mureșan are doi copii, fiind căsătorit de 19 ani cu Violeta Mureșan, medic stomatolog.

Candidatul desemnat de PNL pentru Primăria Municipiului Dej, la alegerile locale de anul viitor, s-a alăturat partidului din care face parte în urmă cu 6 ani, iar în 2012 a devenit consilier local și viceprimar al municipiului de pe Valea Someșului. Aurelian Mureșan este membru în Comitetul Județean Executiv PNL Cluj, iar la nivelul organizației PNL Dej a ocupat timp de mai mulți ani funcția de vicepreședinte. Recent, liberalul a fost numit președinte al PNL Dej.

Aurelian Mureșan, CANDIDAT OFICIAL la Primăria Dej, la alegerile din 2016 – FOTO/VIDEO

Posted by Dej24.ro on 18 Decembrie 2015

Reclamă
2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER