Conectează-te cu noi

....

Politic

Aurelian Mureșan, fostul și NOUL PREȘEDINTE al PNL Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

Fostul viceprimar al municipiului Dej, Aurelian Mureșan a fost ales în această seară noul președinte al PNL Dej. 

....

Sala Mare a Primăriei Dej a găzduit în această seară, cu începere de la ora 19, alegerile pentru votarea noului președinte al PNL Dej, o etapă finală în fuziunea PNL-PDL demarată în urmă cu aproape trei ani. Singurul candidat înscris pentru această funcție a fost Aurelian Mureșan, fostul viceprimar al municipiului Dej, actualmente consilier local.

Aurelian Mureșan conduce PNL Dej începând din decembrie 2015, ca urmare a Hotărârii Nr. 12 din 11 decembrie a Consiliului Național al PNL. Potrivit acesteia, candidații de primar ai PNL deven președinți unici ai organizațiilor locale din municipiile reședință de județ, municipiile, orașele sau comunele în care candidează. Cum Mureșan a fost candidatul liberalilor la Primăria Dej, acesta a devenit și președintele organizației locale. Până la emiterea acestei decizii, conducerea filialei a fost asigurată de co-președinții Marius Mînzat și Dan Gavrea (provenit din fostul PDL).

După aproape un an și jumătate petrecut la cârma organizației, Aurelian Mureșan s-a decis să candideze pentru a ocupa în continuare funcția de președinte al PNL Dej. Fostul viceprimar a fost singurul candidat înscris în această ”cursă” și, așa cum era de așteptat, a obținut susținerea colegilor săi și un nou mandat în fruntea filialei locale.

Adrian Alexandru, Simion Buburuz, Marius Butuza, Viorel Federiga, Dan Gavrea, Marius Mînzat, Violeta Mureșan și Mihaela Petrean au fost aleși vicepreședinți, în timp ce poziția de secretar-trezorier va fi ocupată de economistul Ștefan Lupan. De asemenea, Vasile Bora, Aurel Câmpean, Filip Daniel, Horațiu Moldovan, Ovidiu Oargă, Delia Petruț, Cristian Pop, Emilian Radu și Ovidiu Szabo au candidat pentru funcția de ”membru”.

La evenimentul din Sala Mare a Primăriei au participat mai mulți liberali din Cluj (europarlamentarul Daniel Buda – președinte PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, vicepreședintele CJ Cluj, Marius Mînzat, consilierul județean Dan Gavrea, Mihaela Suciu – președinte OFL Cluj) și împrejurimi, veniți să susțină echipa PNL Dej.

Cine este Aurelian Mureșan?

Aurelian Mureșan, în vârstă de 48 de ani, este de profesie inginer, având o vechime de peste 25 de ani în câmpul muncii. Liberalul a trecut prin mai multe etape profesionale (inginer, inginer șef, director tehnic), activând în diferite societăți comerciale de pe raza municipiului. Aurelian Mureșan are doi copii, fiind căsătorit cu Violeta Mureșan, medic stomatolog.

Liberalul s-a alăturat partidului din care face parte în urmă cu 8 ani – ocupând, printre altele, și funcția de vicepreședinte -, iar în 2012 a devenit consilier local și viceprimar al municipiului de pe Valea Someșului. În 2016, în calitate de candidat PNL la Primăria Dej, a pierdut alegerile locale în fața social-democratului Morar Costan.

Cum s-a ales noua conducere? Ce își dorește PNL Dej? Vrea Aurelian Mureșan să candideze pentru funcția de primar în 2020? Despre acestea și multe altele, în MATERIALUL VIDEO de mai jos.


Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER