Conectează-te cu noi

....

Politic

PNL Dej își alege președintele. Social-democrații nu au stabilit data alegerilor

Publicat acum

pe

....

Organizațiile locale PSD și PNL Dej se pregătesc de alegeri și urmează să își aleagă noii președinți. Dacă liberalii au stabilit deja data, social-democrații nu știu când vor avea loc alegerile.

....

Prin votul membrilor organizației, atât PNL-iștii, cât și PSD-iștii din Dej urmează să își stabilească președintele în perioada următoare. Ieri, în cadrul Biroului Politic Local, liberalii au stabilit data alegerilor pentru votarea președintelui. În urma discuțiilor s-a decis ca evenimentul să aibă loc vineri, 21 aprilie, de la ora 19, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej.

Conform unor surse Dej24.ro, la această oră singurul candidat pentru funcția de președinte este Aurelian Mureșan, fostul viceprimar al municipiului Dej, actualmente consilier local. Alegerile din organizaţiile PNL reprezintă o etapă finală în fuziunea PNL-PDL, demarată în urmă cu aproape trei ani.

De cealaltă parte, social-democrații din Dej nu au stabilit încă data alegerilor, însă cel mai probabil acestea nu se vor desfășura în săptămânile următoare. Din informațiile noastre, de-abia pe 2 iunie va avea loc Biroul Politic Județean Cluj, întrunire în cadrul căreia se va discuta și stabili strategia PSD la nivel de județ, comune și municipii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER