Conectează-te cu noi

Administraţie

Autostrada Nordului, care ar urma să treacă și prin Dej, a primit aprobare. Când vor începe lucrările

Publicat acum

pe

Lucrările de construcție la Autostrada Nordului ar urma să înceapă de la 1 ianuarie 2021, după ce proiectul de investiții a fost aprobat, cu 211 voturi ”pentru” și o abținere, în Plenul Camerei Deputaților.

Potrivit proiectului, se aprobă executarea obiectivului de investiţii Autostrada Vama Oar – Satu Mare – Baia Mare – Dej – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava, denumită Autostrada Nordului.

„Acest obiectiv se finanţează de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, din credite externe şi din fonduri europene. Termenul de execuţie al obiectivului este de 4 ani de la data intrării în vigoare a acestei legi. Prevederile legii intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2021”, se arată în iniţiativa legislativă.

Autostrada Nordului are termen de execuție 1 ianuarie 2025.

Proiectul a fost adoptat tacit de Senat, iar Camera Deputaţilor este for decizional în acest caz. Proiectul va merge la promulgare la președintele României, Klaus Iohannis.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Constantin Pintilie

    2021-08-11 la 9:29:39 AM

    Sătmaru și Maramureșul îs Ardeal, dar Bucovina nu e Moldova, no? frumoasă dezbinarea pe care Ardealul o susține, după atâția ani de propagandă centristă Valahă…..cui îi trebuie o Moldovă slabă și pe care să se dea vina pentru orice? Transilvaniei și Valahiei!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER