Conectează-te cu noi

Administraţie

Primarul Morar Costan și noii consilieri locali din Dej au depus jurământul – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Ales pentru al patrulea mandat de primar al municipiului Dej, Morar Costan a depus astăzi jurământul. Ceremonia s-a desfășurat într-un cadru restrâns, cu începere de la ora 15:30, la Centrul Cultural ARTA.

“Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună credință tot ceea ce îmi stă în puterile și în priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Dej. Așa să îmi ajute Dumnezeu!” – așa a sunat jurământul depus azi de primarul Morar Costan, în prezența prefectului județului Cluj, Mircea Abrudean.

Anterior au depus același jurământ și noii consilieri locali. Doar 16 dintre ei, întrucât Morar Costan (PNL) și Vasile Sălătioan (PSD) au renunțat la mandat și vor fi înlocuiți în următoarea ședință a Consiliului Local Dej, iar Marin Gabriel Sabadâș (PSD) se află în izolare și nu a putut fi prezent la ceremonia de învestire. Tot la următoarea întrunire a CL se va alege și viceprimarul.

Așa cum Dej24.ro a anunțat încă de la sfârșitul lunii trecute, noul CL Dej este format din 9 consilieri PNL, 3 PSD, câte doi de la USRPLUS, ALDE și PMP, respectiv unul de la UDMR. Vezi AICI lista celor 19 aleși.

Ședința de învestire – care s-a desfășurat într-un cadru restrâns, cu respectarea distanțării sociale – a fost condusă de cel mai vârstnic consilier local – Ștefan Lupan (PNL), ajutat de cei mai tineri aleși locali – Lucian Husa și Dana Bălașa (ambii de la PNL), respectiv de secretarul municipalității, Cristina Pop.

Vă reamintim, pe 27 septembrie, Morar Costan a câștigat pentru a patra oară alegerile locale. Vechiul și noul edil – care de data aceasta a candidat din partea Partidului Național Liberal (PNL) – a obținut 50,32% dintre voturile dejenilor, la diferență mare de ceilalți competitori.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos ce au declarat prefectul Mircea Abrudean și primarul municipiului Dej, Morar Costan, după depunerea jurământului:

Vezi o GALERIE FOTO de la eveniment pe pagina de facebook Dej24.ro:

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER