Conectează-te cu noi

Naţional

Avocatul implicat în scandalul transferului fotbalistului dejean Ciprian Deac a împins la SINUCIDERE două femei

Publicat acum

pe

Avocatul Irinel Caius Iliescu, implicat în scandalul transferului fotbalistului dejean Ciprian Deac, a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Bărbatul este acuzat că o bătea și o ținea sub teroare pe femeia care s-a aruncat de la fereastră de la etajul 15 și a determinat-o pe fosta soție să înghită un pumn de pastile.

Marți, 14 februarie 2017, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București – Secția de urmărire penală au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, a inculpatului ILIESCU IRINEL-CAIUS, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, săvârșită asupra unui membru de familie și șantaj în formă continuată.

În ordonanța procurorilor se arată că în cauză există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

La data de 17.11.2016, în jurul orelor 08:00, pe fondul constrângerii fizice și morale exercitate de către inculpatul ILIESCU IRINEL-CAIUS asupra concubinei sale I.B.M.T., aceasta s-a aruncat de la fereastra dormitorului din locuința sa situată la etajul 15 în Complexul Rin Grand Residence din București, șos. Vitan-Bârzești nr. 7D-7E, sector 4.

Constrângerea exercitată de ILIESCU IRINEL-CAIUS asupra victimei a constat într-o stare de teroare continuă provocată de către acesta prin acțiunile și manifestările din perioada martie-noiembrie 2016, constrângere care a fost de asemenea natură încât nu a lăsat victimei nicio posibilitate concretă de a acționa altfel, ori de a se împotrivi, neputând astfel să decidă liber din cauza violențelor și presiunilor la care era supusă.

De asemenea, prin agresarea fizică a victimei și prin amenințări cu exercitarea unor acte grave de violență atât împotriva sa, cât și a familiei sale, inculpatul ILIESCU IRINEL-CAIUS a constrâns-o pe aceasta să îi cedeze jumătate dintr-un imobil pe care îl deținea în București, precum și să își amaneteze autoturismul, inculpatul obținând în această modalitate un folos patrimonial de aproximativ 23.000 de euro.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București — Secția de urmărire penală și D.G.P.M.B. — Serviciul Omoruri.

Irinel Caius Iliescu este un avocat devenit celebru după ce a fost implicat în scandalul transferului Ciprian Deac de la echipa CFR Cluj, la echipa germană Schalke 04. În anul 2003, ca avocat al clubului care l-a format pe jucător, Luceafărul Dej, Caius Iliescu a organizat o conferință de presă în care a susținut că avocatul de la CFR Cluj a încercat să-l mituiască cu 100.000 de euro, pentru a mușamaliza cazul.

Echipa clujeană trebuia să le dea celor de la Luceafărul Dej 750.000 de euro, adică 25% din suma de transfer. Caius Iliescu, originar din Alexandria, județul Teleorman, a fost și candidatul PNL la Senat, în anul 2008. Pe diferite surse media este prezentat ca amator al navei fluviale „Prinț Constantin”, dar și deținătorul unei pensiuni în Teleorman, conform evz.ro.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER