Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Azi s-a inaugurat bazinul de înot din Dej – GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

După aproape patru ani de la debutul lucrărilor, azi a fost inaugurat bazinul didactic de înot de pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Dej.

Investiția – pe fonduri nerambursabile – s-a ridicat la aproximativ 7 milioane de lei, iar construcția bazinului de înot situat în zona fostului ștrand a început în anul 2017. Complexul – 1251 mp – are două nivele: la parter sunt dușurile, vestiarele, recepția și grupurile sanitare, în timp ce la etaj se află bazinul de înot și un cabinet de prim-ajutor.

....

Bazinul – cu o suprafață de 320 mp – de pe strada Nicolae Titulescu are cinci culoare de înot, adâncimea apei fiind între 1,2 și 1,8 metri. Lungimea unui culoar este de 25 de metri liniari, iar lățimea de 2,5 metri. Temperatura apei va avea 28-29 grade Celsius.

Conform primarului Morar Costan, elevii tuturor școlilor din Dej vor putea folosi gratuit acest bazin la orele de educație fizică și sport. Dejenii care doresc să înoate o vor putea face de luni până vineri după ora 15, și în weekend în intervalul orar 9-21.

Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei (2 ore), iar un abonament lunar costă 150 de lei (15 intrări). Copiii însoțiți de instructor atestat vor scoate din buzunare doar 10 lei.

”Accesul la bazin se poate face prin programare, fie direct la recepția bazinului, fie prin programare la telefon 0787708995. Numărul persoanelor care utilizează bazinul de înot este în acord cu normele și măsurile în vigoare”, au precizat autoritățile.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER